Üniversitemize 2021 YKS Merkezi, Ek ve 2. Ek yerleştirme ile kayit hakki kazanan fakat kayıt yaptıramayan değerli adaylar;

2021 YKS Merkezi Yerleştirme

2021 YKS kılavuzunda yayımlanan tarihlerde kayıt yaptıramayan adayların, mazeretlerini bildiren bir dilekçe ile 1 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar yerleştikleri Fakülte/Meslek Yüksekokuluna başvurması gerekmektedir.

Adayın mazeretinin kabul edilmesi durumunda Üniversitemize kaydı yapılacaktır. 1 Ekim 2021 tarihi mesai bitiminden sonra başvuru yapanların başvuruları değerlendirilmeye alınmayacaktır.

2021 YKS Ek Yerleştirme ve 2.Ek Yerleştirme

2021 YKS Ek Yerleştirme 4-7 Ekim 2021 tarihlerinde ve 2.Ek Yerleştirme ile gelen, belirlenen kayıt tarihleri arasında Üniversitemize yerleşen ancak kayıt yaptıramayan adayların; mazeretlerini bildiren bir dilekçe ile ilgili yerleştirmelerin kayıt tarihlerinin son gününden itibaren 3 hafta içinde yerleştikleri Fakülte/Meslek Yüksekokuluna başvurması gerekmektedir.

Adayın mazeretinin kabul edilmesi durumunda Üniversitemize kaydı yapılacaktır. İlgili tarihin mesai bitiminden sonra başvuru yapanların başvurularının değerlendirilmeyerek kayıtları yapılmayacaktır.