Keçiborlu Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ile Uçak Teknolojisi Programı 1.sınıf öğrencilerine yönelik sivil havacılığa ilişkin konularda yerinde inceleme yapmak üzere 15-16-17 Nisan tarihlerinde Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’na teknik gezi düzenledi.

Gezi kapsamında öğrenciler Çelebi Hava Servisi ile ATS TEAM Havacılık ve Teknik firmalarında sivil havacılığa ilişkin konuları yerinde görme şansı yakaladılar. Ayrıca havalimanı işletmesi hakkında bilgi edinme ve teknik anlamda nelerin yapıldığını yerinde inceleme fırsatı buldular.

Bölüm hocalarımız ve öğrencilerimiz Isparta Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müdürlüğüne, Isparta Havalimanı Emniyet Müdürlüğüne, Çelebi Hava Servisi ile ATS TEAM Havacılık ve Teknik yöneticilerine ve çalışanlarına göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini sundular.