Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:03
Doğaya ve ormana duyarlı nesiller yetiştirilmesinde öncü olmak isteyen Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor” etkinliği kapsamında fidanları toprakla buluşturdu.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Kara Havacılık Okul Komutanlığı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, ISUBÜ adına Özel Kalem Müdürü Öğr. Gör. Ahmet AYDIN, MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Melik Ziya YAKUT ve Keçiborlu Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü öğrencileri programa katılırken fidanları toprakla buluşturan, ormanların dünya ve insanlığın geleceği için önemli olduğunun farkında olan öğrencilerimiz; toprak, ağaç ve doğa sevgisini doyasıya yaşamış olmanın huzuru ile etkinliği tamamladı. Ayrıca öğrencilerimiz Kara Havacılık Okul Komutanlığı’ndaki hangarlarda yer alan hava araçlarını incelerken pilot ve mürettebatla da keyifli sohbetler edip sorular sorma imkânı buldular.
 
Isparta Valiliği, Kara Havacılık Okul Komutanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle okul ve bölge ile ilgili fikir alışverişi yapılırken Orman Bölge Müdürlüğü ile bir fidan dikim çalışmasının da okulumuz için gelecekte yapılabileceği konuşuldu.