Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:03

Keçiborlu MYO tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği düzenlendi.  17 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen program, akademik ve idari personelin katılımlarıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın açılış konuşması Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Yakut tarafından gerçekleştirildi. Yaşadığımız coğrafyanın milletimizin kahramanlıklarına şahit olunduğuna dikkat çeken Yakut, 15 Temmuz ruhunun milletimizin varlığı ile payidar kalacağını belirtti.

Okulumuz akademik personellerinden Öğr. Gör. Sonay Dostuçok tarafından tarihi bir perspektif ile 15 Temmuz kahramanlıkları anlatıldı. Öğrencilere sadece ders anlatmaktan öte vatan ve millet sevgisinin aşılanmasına dikkat çeken Dostuçok, mukaddes değerlerimizin bu şekilde hayatta kalabilmesine katkı sağlayabileceğimize değindi.

Sunuculuğu gerçekleştiren akademik personellerimizden Öğr. Gör. Bedriye Lafcı yerli ve milli şiirler ile programın canlılığını sağladı. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat dileriz.

Programda emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyoruz.