Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:03

Alternatif finansal sistemler konusunda Türkiye’de faaliyet gösteren EminEvim Şirketi’nin Isparta Şube Müdürü Osman KORKUSUZ Keçiborlu MYO’da misafirimiz oldu. Mevcut finansal sistemlere alternatif olarak yükselme eğiliminde olan sistemlerden “Katılım Ortaklığı” sistemini öğrencilerimize aktararak bilgilendirmelerde bulundu.

Alternatif finansal sistemlerin Türkiye’de yaygınlaştığına dikkat çeken KORKUSUZ, ilgili sektördeki istihdam olanaklarından da bahsederek öğrencilerimizin ufkunu genişletmesine katkı sağladı. Konuşmasının sonunda öğrencilerimizin sorularını cevapladıktan sonra İş Görüşmesi için de öğrencilerimizi şubeye davet etti. Katkılarından dolayı Osman Bey’e ve katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.