Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Keçiborlu Meslek Yüksekokulu tarafından 16 Ekim Çarşamba günü “Havacılıkta Kariyer” konulu bir konferans düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi  M.Ziya Yakut, Isparta ve çevresinin coğrafi konum ve imkanları itibariyle havacılık potansiyeline sahip olduğunu belirten Yakut, ülkenin geleceğinin bu sektörde olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından “Havacılıkta Kariyer” konulu konferansa geçildi. Konferansta, Türk Hava Yolları Antalya İstasyon Müdürü Mustafa Tez “Havacılıkta Kariyer Basamakları”, Türk Hava Yolları Kabin Amiri Cansu Dilara Onat “Nasıl Kabin Memuru Olabilirim?” ve Pilot Serdar Altunok “Nasıl pilot olunur?” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Program sonunda karşılıklı hediyeler takdim edildi.