Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Keçiborlu Meslek Yüksekokulu’nda 15 Mayıs Çarşamba günü “Sigortacılık Mesleği” konusunda ITSO 1. Grup Meclis Üyesi Mehmet Korkmaz ve ITSO 1. Grup Komite Üyesi Mehmet Atakan tarafından konferans verildi.

Sigortacılık mesleğinin “Koşulları, Yöntemleri ve Örnekleri” öğrencilerimize aktarılırken öğrencilerimize sektör hakkında bilgiler verildi. Sigortacılıkta acente kuruluşundan ürün pazarlamaya kadar geçen süreç,  misafirlerimiz tarafından tecrübeleriyle birlikte öğrencilerimize aktarıldı. Uluslararası sigorta şirketleri ile ulusal sigorta şirketleri arasındaki rekabete de dikkat çeken Korkmaz, Türkiye’de potansiyel sigortacılık pazarına ve ihtiyaçlarına da değindi.

Program sonunda karşılıklı hediyeler takdim edildi. Katkılarından dolayı sayın misafirlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.