Okulumuz kütüphanesinde yaklaşık 80 öğrenci kapasiteli bir kitaplık ve çalışma salonu bulunmaktadır. Kitaplığımızda mesleki ve teknik kitapların yanı sıra seminer, çeşitli dergiler ve projeler bulunmaktadır. Özellikle mesleki ve teknik konularda ağırlıklı olmak üzere sürekli zenginleştirilmeye çalışılan kitaplığımızın yanı sıra Üniversitemiz merkez Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi bünyesindeki çok çeşitli kitap ve yayınlardan öğrencilerimiz sürekli olarak yararlanabilmektedir.

 

İki adet bilgisayar Laboratuarımızda ve Internet kefemizde öğrencilerimiz çalışmalarını ve bazı derslerini bilgisayar ortamında gerçekleştire- bilmektedir. Tüm bilgisayarlarımız internet bağlantılı olup Bilgisayar laboratuarları hafta sonu da açık olup öğrencilerimize hizmet vermektedir. Ayrıca bu laboratuarlarımızda Muhasebe ve İşletme programlarında kurs verilerek sertifika programı düzenlenmekte, Teknik programlarda ise AUTO-CAD ve Temel Bilgisayar Kullanımı kursları verilmektedir.

 

Teknik Programlar Bölümünde İklimlendirme ve Soğutma atölyesi, Makine ve Otomotiv atölyesi, Endüstriyel Elektronik atölyesi bulunmakta olup öğrencilerimiz uygulamalarını yapabilmektedir. Atöl- yelerimizde torna, freze, planya, matkap, otomotiv seti, çok sayıda motor, klima seti, osilaskop, elektronik deney düzenekleri, soğutucu şarj ekipmanları, öğrenci imalatları vb. mevcuttur.

 

Okulumuz bünyesinde öğrencilerin rahatça yemek yiyebilecekleri 200 kişi kapasiteli bir yemekhanesi ve mutfağı mevcuttur. Kampus yemekhanesinde verilen menünün aynısı yüksekokulumuzda verilmektedir.

 

Okulumuzda bulunan 300 kişilik sinema salonunda öğrenci ve ilçe halkını aydınlatacak çeşitli konularda seminerler düzenlenmektedir. Ayrıca çay partileri verilerek öğrencilerin sosyal ilişkilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Sinemamızda her hafta sinema günleri düzenlenerek öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri sağlanmaktadır.